Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, aprilie 12, 2024
Sunteți Aici Home » POLITIC » PSD boicotează dezbaterea publică organizată de Florin Popescu

PSD boicotează dezbaterea publică organizată de Florin Popescu 

Orgoliile politice par să nu aibe rezolvare în Dâmboviţa! Interesele de partid, de grup sunt mai importante decât interesul cetăţeanului. Nici acum, în ceas de criză, aleşii noştri nu renunţă la război.

Pe 6 ianuarie 2011, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Florin Popescu, a convocat o dezbatere publică, în încercarea de a debloca situaţia existentă la nivelul instituţiei.

Practic, consilierii PSD şi PNL refuză să mai participe la şedinţele Consiliului Judeţean, până când, spun ei, părerile nu le vor fi luate în seamă iar fondurile publice nu vor mai fi împărţite pe criterii politice, spre primarii PDL.

„Nu suntem milogii lui Florin Popescu. Vrem să obţinem, respectând legea, ceea ce se cuvine şi cetăţenilor care trăiesc în localităţile conduse de primari ai PSD”, afirmă dep. Ion Stan, preşedintele PSD Dâmboviţa.

Senatorul Adrian Ţuţuianu, preşedintele executiv al PSD Dâmboviţa, a anunţat public astăzi că social-democraţii nu vor participa mâine la dezbaterea gândită de Florin Popescu. „Încercarea acestuia de a găsi soluţii de ieşire din blocaj prin convocarea foştilor preşedinţi ai Consiliului Judeţean, a foştilor prefecţi şi a şefilor filialelor partidelor politice din judeţul Dâmboviţa demonstrează o dată în plus că doreşte o acţiune de imagine care să ofere un CEC în alb pentru acoperirea ilegalităţilor şi abuzurilor săvârşite în aceşti doi ani de când Florin Popescu conduce dictatorial Consiliul Judeţean Dâmboviţa”, crede senatorul Ţuţuianu.

Conducerea PSD a anunţat că oricare membru de partid ar încălca directiva luată la nivel de vârf, de a nu participa la dezbaterea lui Florin Popescu, va fi exclus din Organizaţie.

Social-democraţii sunt dispuşi să ajungă până la declanşarea de alegeri anticipate pentru preşedinţia Consiliului Judeţean.

View My Stats