Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 19, 2024
Sunteți Aici Home » SPORT » PROIECTUL FOTBALISTIC CHINDIA MERGE MAI DEPARTE! Cele patru părți implicate au ajuns la consens

PROIECTUL FOTBALISTIC CHINDIA MERGE MAI DEPARTE! Cele patru părți implicate au ajuns la consens 

Declarația a fost făcută astăzi de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu. Decizia de a merge mai departe cu acest proiect fotbalistic a fost luată ieri, în cadrul Adunării Generale a Acționarilor de la FC Chindia Târgoviște.

S-a stabilit să se continue, în condițiile în care bugetul a fost redus de la 21 de miliarde de lei vechi la 15,8 miliarde de lei vechi, cotizațiile și sprijinul financiar din partea Consiliului Județean și Primăriei Târgoviște, iar cazarea și masa să fie susținute de Universitatea Valahia.

Contribuția fostului internațional român Gică Popescu va fi de 9,4 miliarde de lei vechi.

Partenerii au luat o decizie și în privința conducerii clubului, care va fi asigurată de Mihai Trifan – președinte și Ciprian Prisăcaru – vicepreședinte. Aceștia vor primi o indeminizație de 500 de lei lunar, față de 5.000 de lei cu cât era plătit fostul președinte al Clubului.

”Pe 20 ale fiecărei luni, vom face plata sumelor. Vom încerca să asigurăm și asistență juridică gratuită prin Consiliul Județean și Primăria Târgoviște. De acum înainte, niciun document de plată nu va pleca de la Club fără semnătura lui Mihai Trifan”, a precizat Adrian Țuțuianu.

Pentru lămurirea situației financiare de la echipa de fotbal a orașului, săptămâna viitoare cenzorul desemnat își va începe treaba, adică va lua la verificat toate documentele de la club.

”Vrem să știm ce s-a întâmplat cu banii publici”, spune președintele Consiliului Județean.

View My Stats