Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iulie 20, 2024
Sunteți Aici Home » SOCIAL » PRINȘI CU CONDUCTELE ÎN CĂRUȚĂ! Trei tineri vroiau să facă bani din fier vechi, dar s-au pricopsit cu dosare penale pentru furt

PRINȘI CU CONDUCTELE ÎN CĂRUȚĂ! Trei tineri vroiau să facă bani din fier vechi, dar s-au pricopsit cu dosare penale pentru furt 

O patrulă din cadrul Jandarmeriei Dâmboviţa, care acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale pe raza localităţii Măneşti, sat Gheboieni, a depistat pe drumul forestier din apropierea unui parc petrolier din localitate 3 persoane suspecte care transportau mai multe bucăţi de conductă metalică, cu ajutorul unui atelaj hipo.

În urma verificărilor efectuate de către cadrele de jandarmerie, în zona indicată s-a stabilit că Alin D. în vârstă de 22 ani, Viorel P. în vârstă de 26 ani şi Vasile I. în vârstă de 31 ani au sustras 10 bucăţi de conductă aparţinând unei societăţi comerciale, după ce au decopertat solul pe o distanţă de aproximativ 100 metri.

Persoanele intenţionau să transporte materialul feros, în vederea valorificării la un centru de colectare a materialelor feroase.

Jandarmii au întocmit persoanelor în cauză actele de constatare, acestea fiind susceptibile de săvârşirea infracţiunii de furt calificat, actele fiind înaintate structurilor abilitate pentru finalizarea cercetărilor.

Sursa: IJJ Dâmbovița

 

View My Stats