Știri, Muntenia-Sud, România|joi, aprilie 18, 2024
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » Prefectul i-a muştruluit din nou pe şefii de deconcentrate

Prefectul i-a muştruluit din nou pe şefii de deconcentrate 

Ultima şedinţă a Colegiului Prefectural din acest an a fost şi nu prea una în ton festiv. Prefectul Iancu Caracota i-a muştruluit pentru a „n” a oară pe şefii de la instituţiile deconcentrate. Probabil tot pentru a „n” a oară, aceştia au ascultat cuminţi şi vor face în continuare tot ceea ce ştiu.

„Aveţi obiceiul să vă acoperiţi de hârtii şi să faceţi prea puţin în plan concret. Uneori, consumaţi hârtia de pomană. Vă voi spune acest lucru, chiar dacă deranjez. Cred că judeţul Dâmboviţa este bântuit de energii negative mari, pe care aveţi obligaţia de a le transforma în energii pozitive. Cred că puteţi face acest lucru, dar important este să vreţi”, a punctat reprezentantul Guvernului în teritoriu.

Caracota nu a uitat nici să atragă atenţia că birocraţia a rămas la fel de excesivă, iar cetăţenii sunt nemulţumiţi. „Ştiu acest lucru, fiindcă am fost în fiecare instituţie publică de cel puţin două ori. Dacă dumneavoastră nu m-aţi văzut, îmi dau seama cât de mult stăpâniţi fenomenul. La mine, nu prea aşteaptă nimeni.

Aşa trebuie să se întâmple şi la dumneavoastră. Trebuie să aveţi timp pentru toată lumea şi să încercaţi să le rezolvaţi problemele. Chiar dacă nu reuşiţi, este important că aţi încercat. Nu veţi câştiga niciodată încrederea cetăţenilor dacă nu veţi şti să comunicaţi cu ei”, crede Iancu Caracota.

Prefectul a cerut apoi directorilor de instituţii deconcentrate să-i spună care sunt greşelile pe care domnia sa le-a întreprins în relaţia cu ei. Nimeni nu a avut ceva de reproşat. Ori prefectul n-a greşit, ori şefii din subordine n-au vrut să-l supere!

Doar Mihail Drugă, directorul de de la Garda de Mediu, a spus că nu era pregătit pentru o astfel de întrebare şi a promis că anul viitor îl va monitoriza atent pe reprezentantul Guvernului în Dâmboviţa, ca să poată să-i răspundă la obiect.

View My Stats