Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, mai 18, 2024
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Prahova » PRAHOVA: La Johnson Controls angajaţii sunt luaţi cu targa, din cauza stresului

PRAHOVA: La Johnson Controls angajaţii sunt luaţi cu targa, din cauza stresului 

In februarie 2012, un tanar angajat al uzinei din Parcul Industrial Ploiesti si-a pierdut viata la locul de munca, din „cauze naturale”. Chiar daca anchetele institutiilor de stat nu au oferit niciun raspuns concret muncitorilor cu privire la problemele semnalate, oamenii sunt siguri ca nenorocirea s-a produs din cauza stresului si a conditiilor de lucru. La doi ani de la tragicul eveniment, un alt angajat continua seria dezvaluirilor din interiorul fabricilor. Momentul nu a fost intamplator, ci legat de faptul ca, vineri, o tanara angajata a clacat si a ajuns, pe targa, la usa medicului, scrie ph-online.

„La Johnson Controls a mai cazut o fata. A fost dusa cu targa la cabinet. Din nou sau si mai rau ca pana acum, de la moartea colegului nostru. De atunci s-au inrautatit si mai mult conditiile de munca. Şefele care aveau probleme cu (in)subordonatele sunt bine mersi, ba chiar au fost si sunt si mai bine sustinute, iar ele in continuare ne vorbesc precum animalelor. Chiar nu au inteles ca respectul se castiga nu se cerșește!  Acum am aflat, fiind de serviciu in schimbul 3, ca acea fata și-a luat medical, iar in seara asta nu a mai venit, a chemat o colega in locul ei. In seara asta scapa. Era cea de-a doua saptamana de schimbul 3, consecutiva. Zilele trecute, sotul altei colege a venit la fabrica si a cerut niste explicatii sefei sotiei lui, despre vestitul limbaj de maidan folosit de cele de la care noi ar trebui sa luam exemplu. Colega mea a primit «scuze»”, a precizat un angajat pentru ph-online.ro.

View My Stats