Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, mai 18, 2024
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Prahova » PRAHOVA: Grupare infracţională anihilată de poliţişti. Spărgeau societăţi comerciale

PRAHOVA: Grupare infracţională anihilată de poliţişti. Spărgeau societăţi comerciale 

În cursul acestei zile, poliţiştii prahoveni au efectuat opt percheziţii, la locuinţele unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de furt din societăți comerciale. Patru persoane, bănuite în cauză, au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Ploiești, pentru audieri.

„În urma efectuării celor opt percheziţii în municipiul Ploiești, poliţiştii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Ploiești, împreună cu polițiștii Serviciului Criminalistic, au depistat mai multe unelte electrice și de construcții, susceptibile a proveni din comiterea faptelor”, precizează IPJ Prahova.

După efectuarea percheziţiilor, patru persoane, bănuite în cauză, au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Ploiești, pentru continuarea cercetărilor, față de o persoană dispunându-se măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, aceasta urmând a fi prezentată, cu propunere de arestare preventivă, Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești.

Prejudiciul creat prin activitatea infracţională este estimat la 30.000 de lei.

View My Stats