Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, mai 18, 2024
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Prahova » PRAHOVA: Atenţie, trag ziariştii şi ţintesc foarte bine! GALERIE FOTO

PRAHOVA: Atenţie, trag ziariştii şi ţintesc foarte bine! GALERIE FOTO 

Pistolul nu mai are secrete pentru jurnaliştii prahoveni! Astăzi, în poligonul de trageri al Şcolii de Agenţi de Poliţie de la Câmpina, oamenii de presă au dovedit că pot oricând să-şi schimbe meseria şi să pornească în urmărirea răufăcătorilor, care n-ar avea nicio şansă, având în vedere cât de bine au ţintit gazetarii. Să nu vă închipuiţi că doar băieţii şi-au ciuruit… adversarul! Fetele nu s-au lăsat mai prejos şi au dovedit că sunt trăgătoare de elită. Aviz celor care îndrăznesc să le mai considere sexul slab!

tir prahova 5

Cupa presei la tir, organizată în fiecare an de către IPJ Prahova în preajma Zilei Poliţiei Române, a constituit totodată un prilej de destindere. Ziariştii au uitat preţ de câteva ore că munca lor este una contra cronometru şi au experimentat cu plăcere noua postură. La final, toţi paticipanţii au primit diplome. Evident, pe podium nu a fost loc decât pentru cei mai buni.

„Astăzi, colegii ziarişti s-au dovedit mai buni decât ne aşteptam. Se vede de la an la an progresul şi ne bucurăm pentru acest fapt, mai ales că avem şi noi o contribuţie în a-i instrui înainte de tragere şi a obţine rezultate foarte bune”, a concluzionat comisar şef Valeriu Simion, purtător de cuvânt al Şcolii de Agenţi de Poliţie de la Câmpina.

tir prahova 4

  • Clasament fete:

Elena Ciobanu – Actualitatea Prahoveană, locul I
Mihaela Dobre – Radio Prahova, locul II
Marilena Iordache – corespondent Pro TV, locul III

  • Clasament băieţi:

Alexandru Policală – Jurnalul Prahovean, locul I
Lucian Rădulescu – Actualitatea Prahoveană, locul II
Nicolae Avram – cameraman Pro TV, locul III

tir prahova 3 tir prahova 6 tir prahova 7 tir prahova 2

 

 

 

View My Stats