Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, aprilie 12, 2024
Sunteți Aici Home » ALEGERI » Ponta vrea 11 câştigători din 11 candidaţi la Dâmboviţa

Ponta vrea 11 câştigători din 11 candidaţi la Dâmboviţa 

Câteva mii de membri USL şi simpatizanţi veniţi din toate colţurile judeţului au participat la mitingul de lansare a candidaţilor pentru alegerile din 9 decembrie, miting care s-a desfăşurat la Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgovişte.

Premierul Victor Ponta şi cei 11 candidaţi au fost primiţi în sală în ropot de aplauze. Participanţii au scandat minute în şir „USL! USL! Victorie!”.

Discursul primului ministru a punctat clar obiectivul pe care USL Dâmboviţa şi-l propune în această campanie electorală: să nu mai intre în Parlament niciun Popescu! Ponta vrea ca toţi cei 11 candidaţi să câştige alegerile de pe 9 decembrie.

Pe un ton vesel, care a înviorat întreaga sală, Victor Ponta a salutat întoarcerea în PSD a senatorului Valentin Calcan, pe care l-a numit fiul risipitor. Ba, chiar a rostit un text biblic, fiindcă s-a întors „să tăiem bivolul cel gras şi să ne ospătăm de bucurie”.

Premierul nu l-a uitat nici pe fostul lider al PSD Dâmboviţa, Ion Stan, pe care a spus că-l apreciază, dar cu care a recunoscut că s-a certat de multe ori, însă totdeauna s-au împăcat.

Ponta a avut un mesaj şi pentru primarii USL prezenţi în sală. Să-i sprijine cu toată puterea lor pe candidaţii alianţei.

VEZI GALERIE FOTO

View My Stats