Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 19, 2024
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » PNL Dâmboviţa şi-a DECAPITAT organizaţii locale, din orgoliu şi ambiţie!

PNL Dâmboviţa şi-a DECAPITAT organizaţii locale, din orgoliu şi ambiţie! 

Deputatul PNL de Dâmboviţa Cezar Preda îşi aminteşte şi acum, cu părere de rău, marile greşeli săvârşite anul trecut de actuala conducere a organizaţiei judeţene liberale: decapitarea filialei PNL Târgovişte şi trecerea ei pe linie moartă, a celei de la Moreni şi bomba care a risipit încrederea simpatizanţilor – raderea organizaţiei Titu, una dintre cele mai puternice structuri din judeţ, pe o motivaţie ce ţine mai mult de orgoliu şi ambiţie!

„Nu i-a interesat absolut deloc ce am spus eu. Cu mine de faţă, au ras organizaţia PNL Titu. Din acel moment, nu am mai avut ce discuta”, spune Cezar Preda, nemulţumit de modul cum este condus PNL Dâmboviţa.

În opinia demnitarului liberal, la Titu, s-a acţionat naiv, fără simţ politic, fără să se ia în calcul viitorul. Să te opui acordării titlului de cetăţean de onoare al oraşului unui om care a luptat pentru această urbe, vorbim aici de Ion Nicolae – fost primar şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, a fost o greşeală.

„Un om care cinsteşte o localitate nu este analizat după opţiunile sale politice. Dacă eu am unit trei orăşele şi am făcut un oraş mai mare, dacă eu am făcut un judeţ, contează că eşti ţărănist, liberal, comunist? Aici a fost o eroare capitală, care a escaladat şi care, acum, a dus într-o mare fundătură. Nu mai avem nimic la Titu. Atacul unui om din interior, împotriva primarului şi a celorlalţi colegi, va fi devastator pentru PNL”, consideră deputatul liberal.

În opinia acestuia se face vinovată de comiterea imensei gafe conducerea organizaţiei PNL Dâmboviţa, în frunte cu preşedintele Marius Caraveţeanu.

VIDEO

View My Stats