Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 19, 2024
Sunteți Aici Home » POLITIC » PACTUL PARLAMENTAR PENTRU DÂMBOVIŢA A FOST SEMNAT! Aşteptăm cu interes trecerea de la teorie la practică

PACTUL PARLAMENTAR PENTRU DÂMBOVIŢA A FOST SEMNAT! Aşteptăm cu interes trecerea de la teorie la practică 

10 parlamentari de Dâmboviţa, reprezentând echipa USL (mai puţin deputatul Ion Stan, care a trecut între timp la independenţi), au semnat un document-angajament, în baza căruia aceştia vor acţiona concertat pentru îndeplinirea unor obiective importante pentru toate colegiile din judeţ.

La întâlnire a participat şi preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ţuţuianu, care le-a cerut parlamentarilor sprijin concret pentru dezvoltarea proiectelor importante pentru judeţ, dar şi pentru găsirea unor soluţii de rezolvare a problemelor cu care se confruntă comunităţile locale din Dâmboviţa.

Pentru început, Adrian Ţuţuianu le-a dat ca temă celor 10 parlamentari semnatari ai pactului Secţia CFR Târgovişte, propusă spre închidere. Parlamentarii ar trebui să intervină la Bucureşti pentru a se renunţa la această decizie aberantă, în opinia preşedintelui Consiliului Judeţean.
„Pactul parlamentar pentru Dâmboviţa, spune senatorul Sorin Roşca Stănescu, iniţiator alături de colegul său mai tânăr Leonardo Badea, este un angajament dinamic, care urmează să fie completat in functie de schimbarile care vor surveni si in baza caruia cei 10 parlamentari USL se angajeaza sa prezinte periodic, in fata cetatenilor din Dambovita, un raport asupra activitatii lor.

Pactul este deschis spre aderare şi parlamentarilor din Opoziţie.

View My Stats