Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iunie 15, 2024
Sunteți Aici Home » POLITIC » OPINIE: Ministrul Agriculturii ar trebui să-şi dea demisia!

OPINIE: Ministrul Agriculturii ar trebui să-şi dea demisia! 

Adrian Rădulescu, vicepreşedintele Mişcării Populare, a declarat astăzi la Târgovişte că ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, ar trebui să-şi dea demisia pentru declaraţiile lansate în spaţiul public cu privire la presupusa contaminare cu bacteria E-coli a brânzeturilor produse de Lactate Brădet din Curtea de Argeş şi care, prin consum, ar fi dus la îmbolnăvirea micuţilor.

În opinia lui Rădulescu, demnitarul tehnocrat nu ar fi trebuit să purceadă la luări de poziţie în cazul respectiv înaintea realizări unei anchete serioase. Era nevoie de argumente solide despre infectarea brânzeturilor de Brădet cu E-coli. Nu te poţi trezi vorbind fără să ai probe clare în acest sens. Ieşirea ministrului a cauzat producătorului argeşean pagube imense şi a distrus, practic, un brand, punând totodată industria românească de profil într-o situaţie delicată.

Şi premierul Dacian Cioloş l-a criticat pe Achim Irimescu pentru că a făcut public numele fabricii de produse lactate, spunând că brânza preparată acolo ar fi îmbolnăvit copiii din Argeş. Trebuia să deţină dovezi clare în acest sens, a precizat Cioloş.

View My Stats