Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iulie 23, 2024
Sunteți Aici Home » POLITIC » OANA ANTONESCU ESTE MEMBRU DE ONOARE AL FAIR TRIALS INTERNAȚIONAL! Organizația asigură asistență pentru un proces corect și echitabil

OANA ANTONESCU ESTE MEMBRU DE ONOARE AL FAIR TRIALS INTERNAȚIONAL! Organizația asigură asistență pentru un proces corect și echitabil 

Eurodeputata PDL/PPE Oana Antonescu a fost desemnată membru de onoare al organizaţiei Fair Trials International. Organizaţia, înfiinţată în 1992, are drept obiectiv apărarea drepturilor omului şi organizarea corectă a proceselor, fiind implicată în reformarea mai multor proceduri judiciare şi poliţieneşti la nivel european.

Organizaţia are sediul în Marea Britanie şi oferă anual asistenţă juridică pentru aproape 500 de persoane care nu se pot bucura de dreptul la un proces corect şi echitabil. Printre membrii de onoare ai Fair Trials International se mai numără Charles Falconer, fost Secretar de Stat pentru Justiţie al Guvernului Britanic şi Michael Jay, fost ambasador al Marii Britanii în Franţa.

Desemnarea Oanei Antonescu drept membru de onoare al organizaţiei se datorează activităţii depuse de europarlamentarul PDL/PPE pentru promovarea şi consolidarea drepturilor procedurale ale persoanelor suspectate sau acuzate în cadrul procedurilor penale, precum şi activităţii sale legislative în Parlamentul European.

View My Stats