Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iulie 20, 2024
Sunteți Aici Home » POLITIC » NU MAI ESTE CONSILIER JUDEŢEAN, DAR SE IMPLICĂ ÎN ACTIVITATEA COMUNITĂŢII! Nae Victor vrea să promoveze acţiunile cultural-civice

NU MAI ESTE CONSILIER JUDEŢEAN, DAR SE IMPLICĂ ÎN ACTIVITATEA COMUNITĂŢII! Nae Victor vrea să promoveze acţiunile cultural-civice 

La sfârşitul săptămânii trecute, la Morteni, a avut loc şedinţa festivă de constituire a Asociaţiei Clubul Liberalilor Dâmboviţeni „Dumitru Soare”, care va milita, după cum ne-a declarat iniţiatorul acestui proiect – fostul consilier judeţean Nae Victor, pentru stimularea, promovarea şi cultivarea de acţiuni cultural-civice pe plan local şi naţional.

Pentru atingerea acestui deziderat, periodic, vor fi organizate colocvii, conferinţe, seminarii, expoziţii, concursuri şi chiar excursii. De asemenea, vor avea loc sesiuni de informare a populaţiei cu privire la drepturile şi obligaţiile care îi revin prin prisma calităţii de cetăţean activ.

Nae Victor este consilierul judeţean care, timp de patru ani, între 2008 – 2012, a avut numeroase intervenţii în cadrul forului legislativ judeţean cu privire la starea proastă a drumurilor în special din zona de sud a judeţului, zonă pe care a reprezentat-o, dar mai ales cu privire la calitatea proastă a apei pe care dâmboviţenii o beau la un preţ mult prea mare faţă de restul ţării. Şi, indiferent că erau colegi care-l luau peste picior, Nae Victor şi-a susţinut proiectele până în ultima zi a mandatului său de patru ani la Consiliul Judeţean Dâmboviţa. De altfel, protestele sale din timpul şedinţelor de Consiliu au făcut chiar şi deliciul presei naţionale.

View My Stats