Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iulie 15, 2024
Sunteți Aici Home » ÎNVĂŢĂMÂNT » „Noaptea cercetătorilor” revine la Târgovişte

„Noaptea cercetătorilor” revine la Târgovişte 

Vineri, 23 septembrie a.c., între orele 18:00-22:00, în municipiul Târgovişte se desfăşoară proiectul “Noaptea Cercetătorilor”, proiect iniţiat de Uniunea Europeană, desfăşurat în toate ţările membre şi afiliate, cu scopul de a promova ştiinţa şi de a atrage noua generaţie către munca de cercetare, ca o modalitate de prevenire a delincvenţei juvenile.

Astfel, pentru o seară, publicul va interacţiona direct cu oamenii pasionaţi de ştiinţă, inovaţie, cu realizările şi poveştile lor din spatele muncii  de cercetare, în dorinţa de a se transmite cât mai multe informaţii celor interesaţi de acest domeniu.

Activităţile sunt organizate în parteneriat de către Muzeul Poliţiei Române, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, Inspectoratul Şcolar, şi 7 unităţi de învăţământ din Târgovişte.

Grupurile  de elevi vor fi implicate în diferite ateliere de jocuri şi concursuri tematice, ce se vor desfăşura la Muzeul Poliţiei Române, sub atenta îndrumare a poliţiştilor din cadrul Centrului de Prevenire a Criminalităţii Târgovişte

Sursa: IPJ Dâmboviţa

View My Stats