Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 19, 2024
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » MISTER: Ascunde Peştera Ialomiţei din Bucegi o poartă către o lume paralelă?

MISTER: Ascunde Peştera Ialomiţei din Bucegi o poartă către o lume paralelă? 

Despre Peştera Ialomiţei din Bucegi s-a scris mult. S-au lansat tot soiul de supoziţii, de scenarii, de poveşti pline de enigmă şi suspans. Un lucru este cert, spun specialiştii în parapsihologire. În Peştera Ialomiţei s-au petrecut şi se petrec lucruri stranii, neomeneşti sau departe de înţelegerea umană încă limitată şi pierdută în firescul cotidian…

Din Peştera lui Zamolxe ar porni tuneluri spre Tibet şi Egipt. Ar exista culoare care fac legătura cu sălile imense de sub Bucegi, care ascund taine colosale şi care sunt protejate de câmpuri energetice de nepătruns. Unii spun că, sub Masivul Bucegi, ar fi ascunsă o navă extraterestră. Despre existenţa unor elemente ale unei civilizaţii nepământene ar şti serviciile de spionaj din mai multe state puternice, însă, este pus în funcţiune un cod al tăcerii. Nimeni nu vrea să comenteze prea mult despre misterele Bucegilor.

Tainele ascunse în măruntaiele munţilor sunt de neimaginat şi unii se tem că, dacă ar fi aflate, ar putea schimba întreaga ordine a lumii, tot înţelesul nostru despre existenţă. Ar putea face bine omenirii, dar şi mult rău!

pestera ialomitei 3

Oamenii munţilor, cei care au petrecut mult timp pe culmile Bucegilor, cunosc amănunte despre misterele existente, despre energiile binefăcătoare de aici, despre întâmplările supranaturale, despre dispariţiile şi apariţiile misterioase, dar nu vor să vorbească. Există o teamă de a dezvălui ceea ce s-a aflat prin anumite concursuri de împrejurări.

În Peştera Ialomiţei ar exista poarta către o lume paralelă, către o altă dimensiune a timpului. Se zice că, pe vremea regimului comunist, s-ar fi descoperit un coridor secret care ducea către un spaţiu aproape fantastic. Oamenii locurilor spun că respectiva poartă ar fi fost blocată, bine cimentuită, pentru a nu da nimănui posibilitatea să intre acolo.

Cunoscătorii tainiţelor din Bucegi se înfioară când trec prin zona din Peştera Ialomiţei unde se află gura de tunel betonată. Cert este că nu s-a mai vrut să fie deschis acel coridor şi ordinele par a fi date de foarte de sus. Ce este dincolo, nimeni nu ştie sau nu se vrea să fie ştiut…

View My Stats