Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iulie 14, 2024
Sunteți Aici Home » ALEGERI » METODĂ: Dacă nu cade, pică! Liderul PRU Dâmboviţa ţinteşte trei funcţii în alegerile din iunie

METODĂ: Dacă nu cade, pică! Liderul PRU Dâmboviţa ţinteşte trei funcţii în alegerile din iunie 

Bogdan Diaconu, preşedintele Partidului România Unită, s-a aflat astăzi la Târgovişte pentru a-şi arăta susţinerea pentru şeful Organizaţiei Dâmboviţa, Florin Antoniu, care a fost desemnat candidat pentru funcţia de primar al Târgoviştei, primul pe lista de consilieri municipali şi tot întâiul pe lista de consilieri judeţeni.

Bogdan Diaconu nu a putut porni conferinţa de presă până ce nu a rugat un membru al partidului să îndepărteze steagul UE de lângă drapelul românesc. I-a dojenit un pic pe colegii târgovişteni pentru că nu i-au ascultat indicaţiile transmise printr-o circulară, în care solicita tuturor filialelor să îndepărteze steagul UE.

Diaconu nu a fost astăzi într-o inspiraţie de zile mari. S-a simţit o uşoară stare de nervozitate şi, la un moment dat, deranjat de întrebările jurnaliştilor, a avut câteva tentative de a-şi ieşi din pepeni. Norocul ziariştilor, că nu a fost prin preajmă „Patrula lui Ţepeş” că poate i-ar fi şi evacuat din încăpere!

PRU pare a fi un partid naţionalist care poartă pe corpul său ceva excrescenţe ale extremismului. Cele nouă puncte din „Programul Ţepeş pentru România românilor” au un caracter puternic populist, sintagme bine gândite pentru a atinge coardele sensibile ale cetăţeanului român ajuns în nevoi şi care nu mai are încredere deloc în clasa politică actuală.

PRU vine ca o alternativă… slăbuţă. Am mai întâlnit astfel de partiduleţe care invocă interesul naţional şi, când ajung acolo, sus, uită de popor şi de tot ceea ce au promis! La întâlnirea cu Bogdan Diaconu a fost prezent şi preşedintele PRM Dâmboviţa – George Ţîncu, după cum s-a exprimat, într-un… schimb de experienţă.

steag PRU

View My Stats