Știri, Muntenia-Sud, România|joi, aprilie 18, 2024
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » Medicii şi asistenţii de la şcoli, momentan tot fără salarii

Medicii şi asistenţii de la şcoli, momentan tot fără salarii 

Primarul Gabriel Boriga s-a întâlnit în această dimineaţă cu medicii şi asistenţii medicali din cadrul compartimentului de medicină şcolară al Direcţiei de Asistenţă Socială din Primăria Municipiului Târgovişte.

Scopul întâlnirii a fost acela de încerca soluţionarea problemei viramentului salariului către cele 67 de persoane, care până acum se realiza neregulat. Finanţarea acestui departament se realizează de către Ministerul Sănătăţii prin Direcţia de Sănătate Publică Dâmboviţa, iar procedura este destul de lungă, astfel ajungându-se ca plata salariilor către aceşti angajaţi să se efectuze în jurul datei de 25 ale lunii.

Primarul Gabriel Boriga le-a promis medicilor şi asistenţilor că începând cu această lună îşi vor primi salariile odată cu toţi ceilalţi angajaţi ai Primăriei Municipiului Târgovişte, în jurul datei de 9, din veniturile proprii, urmând ca plata viramentelor să se facă odată cu recuperarea banilor de la Ministerul Sănătăţii.

Compartimentul Medicină Şcolară din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială a Primăriei Municipiului Târgovişte cuprinde toate cabinetele medicale şi stomatologice aflate în cadrul unităţilor şcolare de pe raza municipiului.

Sursa: Biroul de presă Primăria Târgovişte

View My Stats