Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, aprilie 12, 2024
Sunteți Aici Home » SOCIAL » Bursa locurilor de muncă pentru studenţi şi absolvenţi

Bursa locurilor de muncă pentru studenţi şi absolvenţi 

Au confirmat participarea 15 angajatori, care oferă 105 locuri de muncă, în special în asigurări, turism şi inginerie. Pentru studenţii care doresc să câştige un ban pe timpul verii, când sunt în vacanţă, sunt disponibile joburi în serviciile de alimentaţie publică: barman, ospătari etc.

„Această bursă nu este cu circuit închis, adică să vină numai studenţi sau numai absolvenţi de studii superioare. Este o bursă care are porţile deschise pentru toţi cei care se află în căutarea unui loc de muncă. Participanţii sunt aşteptaţi la Clubul Studenţilor de la ora 9:15, pentru că vor fi prezentate două proiecte cu finanţare europeană. De asemenea, societăţile care vor oferi locuri de muncă doresc să le dea lămuriri cu privire la activitatea pe care o vor desfăşura”, spune Cătălin Niculae, director executiv AJOFM Dâmboviţa.

Pentru reuşita târgului de joburi de mâine s-a implicat şi Universitatea Valahia Târgovişte, prin Centrul de Consiliere şi Orientare în Carieră, înfiinţat de mai mulţi ani. „Noi îi mobilizăm de fiecare dată pe studenţi să participe la astfel de acţiuni. Este o modalitate eficientă de a exersa, de a învăţa să completeze un CV şi a depune o documentaţie pentru accesarea unui loc de muncă”, afirmă prof. univ. dr. Constantin Ghiţă, prorector al Universităţii Valahia din Târgovişte.

View My Stats