Știri, Muntenia-Sud, România|joi, aprilie 18, 2024
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » Locuitorii din Răcari au „adoptat” alţi kilometri şi au purces la curăţenie

Locuitorii din Răcari au „adoptat” alţi kilometri şi au purces la curăţenie 

Primăria oraşului Răcari a organizat o nouă ediţie a acţiunii de curăţenie, “Adoptă un km!”, de igienizare a zonei canalului din localitatea Stăneşti şi pe cursul râului Baranga.

Traseul a fost stabilit pe o distanţă de 6 km, între Biserica Stăneşti şi Pădurea Săbieşti, zonă a canalului care încă mai suferă din pricina nepăsării oamenilor.

Aproximativ 120 de persoane au răspuns chemării primarului oraşului Răcari, Marius Caraveţeanu, şi echipate de lucru, cu mănuşi şi saci menajeri, au pornit acţiunea de igienizare în zona menţionată.
Alături de primar au fost viceprimarul, secretarul, salariaţi din primărie, cadre didactice de la şcolile Colacu, Mavrodin, Ghergani, Răcari şi Ghimpaţi, personalul de îngrijire şi administrativ de la C.A.M.S Ghergani.

Gunoaiele adunate în saci au fost preluate de cele trei utilaje cu remorci, aparţinând unor fermieri din oraşul Răcari, care au participat voluntar la această acţiune. De asemenea, firma Supercom, a fost punctuală, încadrându-se în program la ora stabilită pentru preluarea gunoaielor din remorcile puse la dispoziţie pe plan local.

Acţiunea s-a finalizat cu o petrecere la umbra pădurii, meciuri de fotbal în care s-au înfruntat echipe constituite ad hoc, partide de pescuit, table, remi etc.

View My Stats