Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, aprilie 12, 2024
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » Locotenentul lui Banană, proxenet de minore

Locotenentul lui Banană, proxenet de minore 

Unul dintre locotenenţii lui Banană, Stan Gheorghe, pe porecla sa Pandureciu, a fost reţinut în această seară de către Poliţia Găeşti pentru proxenetism. „Peştele” Pandureciu se ocupă din 2008 de închiriat minore tuturor celor cu dare de mână şi cu fantezii sexuale.

Mai mult, le aducea personal acasă la doritori, pe câmpuri, în păduri, prin parcări. Câştiga în jur de 400-500 lei pe seară, fără a le da minorelor vreun ban.Le mai dădea palme şi pumni atunci când uitau că au stăpân.

Săptămâna trecută, cei 9 din clanul Banană, printre care şi mâna dreaptă Pandureciu, au fost condamnaţi de o instanţă a Judecătoriei Găeşti la câte 4 ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere.

Reamintim cititorilor noştri că respectivul clan din Picior de Munte a pedepsit un tânăr în stil mafiot, oripilând o lume. I-au distrus autoturismul cu bâtele, i-au rupt maxilarul, l-au aruncat într-un portbagaj şi l-au dus pe un câmp.

L-au legat cu o sfoară de picior şi l-au târât cu maşina, i-au pus un sac în cap şi l-au legat, de data aceasta de un pom, lovindu-l violent cu picioarele în ficat, i-au pus pistolul la tâmplă şi au vrut să-l arunce într-o apă. După ce şi-au făcut mendrele, l-au abandonat acolo. 4 ani cu suspendare! Curios, nu? În fapt s-a dorit muşamalizarea cazului încă de atunci la Parchetul Găeşti, prin mâna procurorului de serviciu.

Iată că la câteva zile de la pronunţarea instanţei găeştene, Stan Gheorghe este dovedit de către Poliţia Găeşti în sublima lui meserie de proxenet, veniturile lui din 2008 încoace fiind realizate de pe urma practicării prostituţiei de către cele două minore. Mâine va fi prezentat Parchetului Găeşti cu propunerea de arestare preventivă.

Sursa: Cronica Găeştiului

View My Stats