Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iulie 20, 2024
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » LA SFAT CU PRIMARII DIN JUDEȚ! Mâine, Adrian Țuțuianu și Victor Sanda discută cu edilii despre buget, arierate și salubrizare

LA SFAT CU PRIMARII DIN JUDEȚ! Mâine, Adrian Țuțuianu și Victor Sanda discută cu edilii despre buget, arierate și salubrizare 

Ședința de lucru, care începe la ora 11:00, vizează legea bugetului de stat pe 2013 și prezentarea OUG 3/2013, privind reglementarea unor măsuri pentru reducerea arieratelor.

”Toate unitățile administrativ teritoriale au posibilitatea, conform acestei ordonanțe, să primească credit din Trezorerie, cu o dobândă de 5,2% și cu termen de rambursare de maximum 5 ani pentru a-și plăti datoriile față de agenții economici. Cei care nu au înregistrat însă aceste datorii în contabilitate nu vor putea contracta împrumutul”, a precizat președintele Consiliului Județean, Adrian Țuțuianu.

De asemenea, spune șeful județului, la întâlnirea de mâine, le va prezenta primarilor ofertele venite din partea unor agenți economici care sunt interesați să colaboreze cu autoritățile publice locale.

La final, se vor lua în discuție problemele ce țin de salubrizarea județului. Țuțuianu speră ca primarii să aprobe șase hotărâri ale ADI privind funcționarea acestui serviciu în 2013.

View My Stats