Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iulie 23, 2024
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » LA 10 ANI DE LA INAUGURARE, CARTIERUL SAGRICOM INTRĂ ÎN RÂNDUL LUMII! Primarul Gabriel Boriga a dispus ample lucrări de amenajare urbanistică

LA 10 ANI DE LA INAUGURARE, CARTIERUL SAGRICOM INTRĂ ÎN RÂNDUL LUMII! Primarul Gabriel Boriga a dispus ample lucrări de amenajare urbanistică 

În următoarele două luni de zile, Cartierul Sagricom va căpăta altă înfăţişare! Târgoviştenii care locuiesc aici vor scăpa de noroaie, practic vor simţi şi ei că trăiesc cu adevărat la oraş.

„Am început să lărgim trotuarele, să balastăm, să schimbăm bordurile, atât pentru arterele rutiere, cât şi pentru trotuare, refacem spaţiile verzi, astfel încât lumea să nu mai aibe niciun fel de probleme şi acest cartier să arate într-adevăr ca cel mai nou cartier al municipiului Târgovişte.

După cum se ştie, aici sunt foarte mulţi tineri. Ei merită şi nu numai ei, să trăiască în condiţii normale, iar noroiul care durează de la inaugurarea acestui cartier, din 2003, va dispărea odată pentru totdeauna. Sper să se bucure absolut toată lumea. De acum încolo vom extinde amenajările şi în alte zone ale municipiului”, a declarat primarul Gabriel Boriga.

View My Stats