Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 12, 2024
Sunteți Aici Home » ROMANI IN LUME » JAF CA-N FILME ASUPRA UNEI MAȘINI BLINDATE! 10 români și ucrainieni au furat 10 milioane de euro

JAF CA-N FILME ASUPRA UNEI MAȘINI BLINDATE! 10 români și ucrainieni au furat 10 milioane de euro 

Conform poliţiei, atacul s-a dat după ce hoţii au simulat producerea unor accidente, atât în faţa celor două maşini blindate ce transportau valori, cât şi în spatele lor, blocând astfel traficul pe autostrada A9 din Italia. Înarmaţi cu puşti Kalaşnikov, bărbaţii, despre care se spune că ar fi ucraineni şi români, ar fi simulat şi un incendiu cu mult fum şi astfel angajaţii firmei de transport valori au coborât din maşini, iar hoţii au acţionat lejer, protejaţi de perdeaua de fum generată tot de ei.

Vehiculele au fost tăiate în zonele seifurilor, cutiile de valori au fost extrase şi apoi agresorii au fugit cu maşinile cu care blocaseră autostrada.

Totul în doar 15 minute. Se pare că paguba este estimată la peste 10 milioane de euro, în bani şi lingouri ce trebuiau să ajungă într-o bancă din Elveţia. Până la închiderea ediţiei, poliţia italiană a prelevat amprente, dar nu a confirmat oficial naţionalităţile atacatorilor.

CITEȘTE MAI MULTE AICI

View My Stats