Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iulie 23, 2024
Sunteți Aici Home » ÎNVĂŢĂMÂNT » ÎNCEP MECIURILE ÎN CUPA COCA-COLA! 5.000 de liceeni s-au înscris în competiţie

ÎNCEP MECIURILE ÎN CUPA COCA-COLA! 5.000 de liceeni s-au înscris în competiţie 

Peste 5.000 de elevi din 397 de licee din ţară – aproximativ 30% din numărul total de licee din România – s-au înscris anul acesta în Cupa Coca-Cola, cea mai mare rată de participare fiind în Bucureşti, unde 70% dintre liceeni au manifestat interes față de competiție.

Prin participarea la acest proiect, Coca-Cola România îşi respectă promisiunea de a promova mişcarea fizică, fiind un susţinător cu tradiţie al sportului de performanţă, dar şi al evenimentelor care încurajează implicarea fiecăruia dintre noi în activităţile fizice.

“Ne bucurăm că tinerii liceeni sunt receptivi la această iniţiativă, cu atât mai mult cu cât numărul înscrierilor în Cupa Coca-Cola a crescut faţă de anul trecut. Este foarte important să îşi dorească să se implice activ în cât mai multe competiţii atât la şcoală, cât şi în timpul liber. Acest lucru ne motivează să îi susţinem în continuare: să facă mişcare în mod constant şi să îşi urmeze pasiunea pentru fotbal. Aşteptăm cu interes startul competiţiei şi felicităm toate liceele din ţară care au dat curs invitaţiei noastre de a promova împreună un stil de viaţă activ”, declară Nicoleta Eftimiu, Sparkling Soft Drinks Senior Activation Marketing Manager – România & Moldova.

Cupa Coca-Cola, cea mai mare competiţie naţională de fotbal în sală la nivel de liceu, reuneşte anual mii de participanţi şi suporteri ai acestora, uniţi de pasiunea pentru fotbal. Cele mai bune două echipe de fete şi de băieţi din totalul liceelor înscrise sunt desemnate campioane naţionale la fotbalul în sală. Anul acesta, campioanele vor avea parte de o experienţă inedită – un cantonament similar antrenamentelor “tricolorilor” la baza sportivă de pregătire din Mogoşoaia. În plus, jucătorii şi antrenorii echipelor câştigătoare vor primi o tabletă pentru a împărtăşi cu cei dragi momentele cantonamentului. Vicecampioanele Cupei la fete şi băieţi, precum şi antrenorii acestora vor primi câte un telefon de ultimă generaţie.

View My Stats