Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iulie 23, 2024
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » Inaugurări şi voie bună la Comişani. De ziua localităţii

Inaugurări şi voie bună la Comişani. De ziua localităţii 

Astăzi, la Comişani, a fost sărbătoare. Autorităţile locale au avut parte de un sfârşit de septembrie cald pentru a organiza cea de-a zecea ediţie a zilelor comunei. Momentul a coincis cu inaugurarea a două edificii importante pentru viaţa comunităţii. La Lazuri, s-a dat în folosinţă Căminul Cultural, proaspăt reabilitat şi modernizat, iar la Comişani s-au deschis porţile unui centru de zi pentru copii. Lângă primarul Ion Bătrânu s-au aflat Adrian Ţuţuianu – preşedintele Consiliului Judeţean şi deputaţii Ion Dumitru şi Gheorghe Ana.

„Faptul că se redeschide în condiţii moderne, civilizate un cămin cultural este un lucru care trebuie apreciat, care trebuie aplaudat. În foarte multe localităţi din judeţ, căminele culturale au fost abandonate sau au fost transformate în baruri ori discoteci. Iată că, la Comişani, graţie eforturilor primarului Ion Bătrânu şi graţie susţinerii Consiliului Local şi Consiliului Judeţean, avem ocazia să inaugurăm două obiective de investiţii foarte importante. Sprijinul Consiliului JUdeţean pentru Comişani va fi în continuare consistent”, a precizat preşedintele Adrian Ţuţuianu.

Întreaga suflare a comunei a fost invitată, după cele două inaugurări, să petreacă cu muzică populară, mici, cârnăciori şi bere, oferite gratuit de administraţia locală. Invitaţii s-au prins şi ei în horă.

View My Stats