Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, aprilie 12, 2024
Sunteți Aici Home » ÎNVĂŢĂMÂNT » Implică-te, fii voluntar!

Implică-te, fii voluntar! 

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa va demara la sfârşitul acestei luni două proiecte de sprijinire a acţiunilor de voluntariat.

Proiectul „ATITUDINEA CONTEAZĂ!”, derulat în parteneriat cu Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Dâmboviţa şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa, presupune într-o primă  etapă organizarea, în perioada 30.09-02.10.2011, la Centrul de Agrement Cerbul, a unui curs de instruire pentru 16 tineri voluntari în domeniul educaţiei antidrog , urmând ca din 03.10. 2011 şi până în 11.11.2011 să se desfăşoare o campanie  de informare a elevilor din şase unitaţi de învăţământ dâmboviţene asupra măsurilor de prevenire şi combatere a consumului de droguri, alcool şi tutun, susţinută de voluntarii participanţi la cursul de instruire în domeniul educaţiei antidrog.

Proiectul „IMPLICĂ-TE! FII VOLUNTAR!”, desfăşurat în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa şi Crucea Roşie-Dâmboviţa, presupune organizarea, în perioada 30.09-02.10.2011, la Centrul de Agrement Cerbul, a unui curs de instruire în domeniul educaţiei pentru sănătate şi protecţiei civile pentru 30 tineri voluntari selectaţi din unităţile de învăţământ dâmboviţene.

Adriana Răceanu

View My Stats