Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iulie 23, 2024
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » Iazul Morilor, decolmatat şi curăţat de gunoaie

Iazul Morilor, decolmatat şi curăţat de gunoaie 

Primăria Târgovişte a demarat lucrările de decolmatare a Iazului Morilor. Dănuţ Badea – directorul Direcţiei de Salubritate ne-a informat că acţiunea de curăţare fusese programate să înceapă în urmă cu două luni, însă vremea nefavorabilă i-a împiedicat pe muncitori să-şi facă treaba.

Aşa cum ne-a obişnuit în ultimii 4 ani, primarul Gabriel Boriga a mers la faţa locului să vadă care este situaţia. „Este o acţiune strict administrativă, nu are legătură cu campania electorală. Este o acţiune de normalitate pe care o aşteptau în principal locuitorii din Cartierul Sârbi, pentru care Iazul Morilor constituie principala sursă de apă în lucrările agricole. Lucrarea va fi gata în 2 săptămâni şi este realizată de Direcţia de Salubritate, cu sprijinul Asociaţiei Zaedno a Bulgarilor din Târgovişte.


După cum se poate observa, atunci când administraţia şi locuitorii îşi unesc forţele, este absolut normal să avem rezultate şi astăzi vedeţi că avem rezultate”, a precizat edilul Gabriel Boriga.

Marian Costache – vicepreşedintele Asociaţie Zaedno a făcut apel către bulgarii din Târgovişte să se alăture cu şi mai multe forţe acţiunii de decolmatare a Iazului Morilor, demarată de Primărie.

View My Stats