Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, aprilie 12, 2024
Sunteți Aici Home » SOCIAL » GICĂ POPESCU DESPRE CHINDIA TÂRGOVIŞTE: „E pe drumul cel bun”

GICĂ POPESCU DESPRE CHINDIA TÂRGOVIŞTE: „E pe drumul cel bun” 

Fostul internaţional s-a aflat miercuri la Târgovişte, pentru o discuţie cu preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, şi cu reprezentantul CJ în Adunarea Generală a clubului, Mihai Trifan. Gică Popescu spune că este linişte la Chindia, iar în zilele viitoare va fi stabilit, împreună cu factorii de decizie, bugetul pentru 2013.

Domnule Popescu, cum a decurs întâlnirea cu reprezentanţii autorităţilor locale?
– Ne-am întâlnit să ne spunem «la mulţi ani». Nu ne văzusem anul ăsta. E normal să discutăm, să vedem ce a fost bun anul trecut, să facem planuri pentru ce urmează… O întâlnire pozitivă, ca toate cele pe care le-am avut în 2012.

S-au spus şi scris multe în ultima vreme. Credeţi că FC Chindia pe drumul cel bun?
– Eu aşa zic. Nu sunt probleme şi nici nu au fost la club. De când au fost acele discuţii cu ce trebuie făcut, din vara lui 2012, lucrurile au intrat pe un făgaş normal.

Vom vedea jucători noi la Târgovişte?
– S-ar putea… Pentru a aduce fotbalişti de valoare e nevoie de bani. Încercăm să facem aceste lucruri într-un mod cumpătat. Toată lumea încearcă să aducă jucători ieftini, cei buni sunt scumpi. Vom încerca, avem câteva posturi pe care ar trebui le întărim, dar acum nu suntem în postura în care să ne permitem să dăm bani pe jucători.

Sursa: Liga2.ro
Foto: photochic.ro

View My Stats