Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, mai 22, 2024
Sunteți Aici Home » FELICITĂRI » FOTBAL: S-a greșit nepermis în defensivă! Chindia Târgoviște – Metaloglobus București 1-2 (0-1)

FOTBAL: S-a greșit nepermis în defensivă! Chindia Târgoviște – Metaloglobus București 1-2 (0-1) 

Au marcat: Anton (83)/Potecea (41 și 57)
Au arbitrat: Ionuț Iugulescu-Petruța Iugulescu, Gabi Catană (toți din Târgoviște)
Meciul s-a disputat pe stadionul Eugen Popescu. Spectatori aproape 200.

Chindia: Cristică (46-Omuț)-Pătru, Vătavu, Ispas, (46-B.Dinu), C.Dinu-Dobre (57-Săndulescu), Voinea, Grigore (59-Lădaru), Anton-Cherchez, Popa (57-Roman)
Antrenor: Nicu Croitoru

Metaloglobus: Nedelcu-Fulea, Dăescu, Ștefan, Anghelini-Robu, Cardaș, Rotaru, Stângă-Ghenovici-Potecea. Au mai jucat: Drăgan, Iordache, Avram, Mitroi, Daey Filip.
Antrenor Leo Strizu

După patru victorii, „lăncierii” târgovișteni au pierdut primul meci din această vară, chiar în propriul fief. Călăul echipei de lângă Turnul Chindiei a fost Metaloglobus București. Elevii lui Nici Croitoru au început în forță jocul, au presat și amenințat poarta lui Nedelcu. Când le era lumea mai dragă târgoviștenilor, Ispas (41) a greșit capital, atacantul Potecea a recuperat balonul, l-a driblat pe portarul Cristică și a marcat în poarta goală, 0-1.

Roș-albaștrii au revenit în atact, dar nu au bătut plasa echipei din capitală. După pauză, echipa din vechea Cetate de Scaun a jucat haotic, fără orizont. Vizitatorii s-au apărat cu exactitate și au apelat la contraatacuri tăioase. În min.57, o greșală a portarului Omuț a fost taxată de incisivul atacant bucureștean Potecea, care a punctat pentru 0-2. În ultima parte a meciului, Anton (83) a redus din handicap și a fixat scorul final, 1-2.

La Chindia a evoluat mijlocașul Lădaru de la Farul Constanța, fără să confirme. Următorul meci al echipei târgoviștene este programat sâmbătă, 10 august, în deplasare, cu SCM Argeș Pitești.

Alexandru Istrate

View My Stats