Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, mai 18, 2024
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » FOTBAL: Liga a 3-a; Seria a 6-a; Etapa a 7-a: Un imens balon de săpun

FOTBAL: Liga a 3-a; Seria a 6-a; Etapa a 7-a: Un imens balon de săpun 

În meciul adevărului disputat la Câmpina, între echipa locală Fortuna Poiana și Chindia Târgoviște, au avut câștig de cauză gazdele. Echipa din Curtea Domnească a căzut eroic, pe câmpul de luptă din Prahova. A jucat bine în prima repriză și prost în a doua parte a meciului. Atunci, băieții lui Silviu Dumitrescu, nu s-au putut racorda la viteza de joc și au încasat două goluri de la atacantul Chipirliu (55 și 90+1, din 11m).

Roș-albaștrii trebuiau să-i anihileze pe Minciună, Munteanu și Chipirliu și veneau voioși din voiajul din orașul lui Grigorescu. Nu au făcut acest lucru și au venit cu mâna goală. Cu această izbândă, echipa antrenată de Florin Stăncioiu, este principala pretendentă la tort. Adică la promovare în liga a doua.

Parcursul bun al formației din Cetatea celor 33 de Voievozi din sezonul regulat și chiar din primele șase etape din play-off a ajuns, acum, după acest meci, un imens balon de săpun. Chindia nu a putut să facă măcar un egal la Câmpina. După disputarea a șapte etape din play-off, Fortuna și Chindia sunt la egalitate de puncte, 37. Dar echipa din Câmpina are avantaj la capitolul meciuri directe, unde a acumulat șapte puncte, față de numai patru alte târgoviștenilor.

Fortuna mai are de jucat cu: FC Zagon (în deplasare), Atletic Bradu (acasă) și câștigă cu 3-0 cu CSM Câmpina.
Chindia mai are programate meciurile cu: SCM Argeș Pitești (acasă), Atletic Bradu (în deplasare) și câștigă cu 3-0 cu CSM Argeș Pitești, care s-a retras din competiție după sezonul regulat.

E greu de crezut că “Norocoșii” vor da vreun rateu în ultimele două etape ale sezonului, dar nu se știe. Totul este posibil.

Istrate Alexandru

View My Stats