Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, mai 18, 2024
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Jucătorii și antrenorul Chindiei sunt datori față de suporteri și propriul orgoliu

FOTBAL: Jucătorii și antrenorul Chindiei sunt datori față de suporteri și propriul orgoliu 

În liga a 3-a, mai este de disputat o singură etapă. În C6, Chindia câștigă cu 3-0, la masa verde, cu CSM Câmpina, iar Fortuna Poiana jocă acasă cu Atletic Bradu. E greu de crezut că „Norocoșii” nu vor câștiga această ultimă partidă care să le aducă promovarea în liga a 2-a.

Înaintea ultimei runde, atât Chindia cât și Fortuna au același număr de puncte, 43. Ambele aspirante fac 46p și în acest caz intră în aplicare criteriul meciurilor directe. La acest capitol, Fortuna stă mai bine. A câștigat cu 2-1 (V.Munteanu 2-Pătru) și 2-0 (Chipirliu 2) și a pierdut un singur meci, 1-2 (Năstase-Buncă, Honciu). O partidă s-a terminat la egalitate, 0-0.

Dacă Chindia pierde calificarea, o pierde pe mâna ei. A intrat în faza play-off cu 6 puncte avans față de Fortuna. Nu a știut să gestioneze acest avantaj considerabil și nu a putut să facă măcar un egal în cele două jocuri cu contracandidata din Câmpina. Le-a pierdut pe amândouă: 1-2 (la Târgoviște) și 0-2 (la Câmpina). Picioarele unor jucători de la Chindia s-au cam împleticit în aceste două partide.

Lăncierii târgovișteni nu au găsit soluții să-i anihileze pe Vali Munteanu și Remus Chipirliu, cele două guri de tun, care le-au marcat, fiecare, câte două „boabe”. Se consideră că era o pâine de mâncat pe la fundașii centrali Șandru și Marin, greoi și lenți. Aceste detalii importante au fost tratate de roș-albaștrii ca pe niște mofturi.

Jucătorii târgovișteni și antrenorul Silviu Dumitrescu au acum datorii față de suporteri și față de propriul orgoliu. Teoretic, Chindiei nu i-a lipsit nimic pentru a se înscrie pe lista echipelor care promovează în liga a 2-a, în această stagiune. Lotul este echilibrat și destul de valoros, antrenorul este experimentat, au fost resurse financiare, președintele este priceput, iar publicul atașat. Dar nu a fost să fie! Toți jucătorii și persoanele din staff-ul Chindiei vor suporta penitența destinului.

Alexandru Istrate

View My Stats