Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, mai 18, 2024
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » FOTBAL: FC Aninoasa are avantajul meciurilor directe

FOTBAL: FC Aninoasa are avantajul meciurilor directe 

Modesta și vicioasa liga a 4-a propune emoții pe final de campionat. În runda cu numarul 31, din mioritica ligă dâmbovițeană a apărut surpriza. Aceasta s-a consumat pe dealul Patrana, din Pucioasa. Echipa locală, PAS, a remizat (1-1), cu aspiranta FC Aninoasa. Au marcat Nicolae (75), respectiv Moțoi (43).

Flacăra Moreni a câștigat fară joc, 3-0, cu Petrolul Valea Mare (care s-a retras din competiție) și s-a depărtat la trei puncte de FC Aninoasa (locul 2, cu 70p). Echipa de pe malurile Cricovului Dulce are 73p, dar un joc mai puțin disputat. Mai are de jucat două partide, cu: Avântul Produlești (deplasare) și Luceafărul Dragomirești (acasă). În caz de victorii poate face 79p.

Chiar dacă a pierdut la Pucioasa, FC Aninoasa are prima șansă. Mai are de disputat trei partide, cu: Bradul Moroieni (acasă), AS Doicești (deplasare), Petrolul Târgoviște (acasă). Poate face 79p, la fel ca rivala Flacăra Moreni. Campionatul se termină pe 7 iunie.

În caz de egalitate FC Aninoasa are avantajul meciurilor directe: a câștigat cu 2-0 și a pierdut cu 2-3 în condruntările directe cu Flacăra Moreni. Având un gol avans (golaveraj 4-3), FC Aninoasa ar putea disputa barajul de promovare în liga a 3-a, pe 19 iunie.

Alexandru Istrate

View My Stats