Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iunie 15, 2024
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Călăraşi » FONDURI: 49 de beneficiari privaţi au semnat contractele de finanţare în cadrul Programului Regio

FONDURI: 49 de beneficiari privaţi au semnat contractele de finanţare în cadrul Programului Regio 

Luni, 23 iunie, 49 de beneficiari privaţi din regiunea Sud Muntenia au semnat contractele de finanţare pentru proiectele depuse în cadrul programului Regio, Axa prioritară 4 „Sprijinirea dezvoltării mediului de afaceri regional şi local”.

La sediul ADR Sud Muntenia s-au depus, în cadrul celui de-al 3-lea apel de proiecte, 317 cereri de finanţare prin care se solicită fonduri nerambursabile pentru dezvoltarea microîntreprinderilor în cadrul Programului Operaţional Regional 2007 – 2013. Dintre acestea, astăzi s-au semnat contractele de finanţare pentru 49 de contracte, ce au o valoare totală de 46.336.849,39 lei, din care asistenţa nerambursabilă solicitată reprezintă 37.973.563,54 lei.

Din data de 20 martie, odată cu deschiderea apelului pentru dezvoltarea microîntreprinderilor, proiectele depuse au intrat direct în procesul de evaluare, în ordinea înregistrării la sediul Agenţiei. Evaluarea cererilor într-un timp atât de scurt a permis semnarea contractelor de finanţare astăzi, pentru ca beneficiarii să primească fondurile solicitate pentru a demara implementarea proiectelor.

adr 2

View My Stats