Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iulie 22, 2024
Sunteți Aici Home » ALEGERI » Florin Popescu vrea o campanie electorală curată, în ciuda atacurilor împotriva sa

Florin Popescu vrea o campanie electorală curată, în ciuda atacurilor împotriva sa 

Copreședintele Alianței România Dreaptă Dâmbovița, Florin Popescu, îi acuză pe competitorii de la USL că au furat startul campaniei electorale. ”Voi sesiza Poliția întrucât USL a distribuit deja două numere dintr-un ziar nesemnat, un ziar care se intitulează Obiectiv Dâmbovițean. Voi cere Poliției să ancheteze cine face acest ziar și cine îl distribuie”.

Popescu susține că va face o campanie electorală curată, constructivă. De asemenea, nu își va jigni adversarii, chiar dacă aceștia se folosesc deja de atacuri josnice, fără precedent.

”Mi s-au adus acuze nefondate. La Realitatea TV, Alina Mavrodin Vasiliu a prezentat adrese de la DNA că există reclamații la adresa mea. Asta nu înseamnă că sunt învinuit în vreun dosar penal. Cunosc presiunile care se fac de a găsi ceva împotriva lui Florin Popescu.

Voi solicita un drept la replică la Realitatea TV, fiindcă am dreptul să-mi fie apărată imaginea și munca prestată. Pe Alina Mavrodin Vasiliu o voi da în judecată și îi voi cere daune de 10.000 de lei, bani pe care îi voi dona unui centru social”, a precizat Florin Popescu, fostul președinte al Consiliului Județean, candidat ARD pentru un post de deputat în Colegiul Târgoviște.

View My Stats