Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, aprilie 12, 2024
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » Finaliştii Crizantemei de Aur 2010

Finaliştii Crizantemei de Aur 2010 

crizantema de aurDupă îndelungi dezbateri, juriul a ajuns la consens. Finaliştii de anul acesta, pe care îi prezentăm aleatoriu, sunt:

Cristina Neacşu, din Târgovişte. S-a născut la Orhei, în Republica Moldova, localitate unde a urmat cursurile Liceului „Alecu Russo”. Cristina Neacşu este absolventă a Facultăţii de Teologie din cadrul Universităţii Valahia, Specializarea Teologie-Litere.

Rodica Gabriela Anghelescu, din Bucureşti. A urmat cursurile Conservatorului de Muzică Ciprian Porumbescu – master class, Secţia Educaţie muzicală contemporană. A urmat în particular cursuri de măiestrie sun îndrumarea profesorului de canto John Black, din SUA. De-a lungul timpului, a obţinut numeroase premii în ţară şi în străinătate.

Lilica Ioniţă, din Buzău. A urmat cursurile Liceului Sanitar de Nevăzători din Arad. În perioada liceului a activat ca solist vocal şi instrumentist (acordeon) în ansamblul coral. A obţinut premii importante la diferite concursuri de interpretare muzicală a artiştilor amatori nevăzători.

Sorin Simion Lupu, din Cluj-Napoca. Este tenor la Cluj şi absolvent al masterului în Stilistica Interpretării Cântului al Academiei de Muzică „Gh. Dima” din Cluj-Napoca. A fost solist colaborator al Operei Naţionale Române din Bucureşti, Timişoara, Clij-Napoca, Braşov, Chişinău.

Emilia Constantina Cristea, din Iaşi. Este studentă în anul IV la Universitatea de Arte George Enescu din iaşi. Este director artistic al Asociaţiei Studenţeşti „Tineri pentru Viitor”. A fost remarcată de timpuriu, fiind invitată să susţină numeroase concerte. Pasiunea şi munca i-au fost răsplătite cu diplome şi premii.

Natalia Tanasiiciuc, din Republica Moldova. Este absolventă a Liceului Republican de Muzică Ciprian Porumbescu. Acum, este studentă în primul an la Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice – secţia canto academic. Este laureată a numeroase concursuri naţionale şi internaţionale.

View My Stats