Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iulie 14, 2024
Sunteți Aici Home » AGRICULTURĂ » Federaţia Naţională PRO AGRO devine membră în Consiliul de Export al României

Federaţia Naţională PRO AGRO devine membră în Consiliul de Export al României 

Federaţia Naţională PRO AGRO – federaţie reprezentativă la nivel naţional pe sectoarele agricultură şi industrie alimentară devine membru cu statut de invitat în cadrul Consiliul de Export al României. În acest fel, Federaţia va putea să reprezinte interesele legitime ale membrilor săi în cadrul discuţiilor privind promovarea sectorului agro-alimentar în contextul programelor de promovare susţinute de către Ministerul Economiei.

„Considerăm că astăzi sectorul agro-alimentar are o reprezentare legitimă la nivelul Ministerului Economiei, putând să îşi susţină interesele tuturor membrilor şi în cadrul Consiliului de Export al României. Mulţumim pe această cale conducerii CE pentru posibilitatea oferită la nivel federativ de a contribui la atingerea obiectivelor strategice naţionale prin implicarea tuturor reprezentanţilor sectorului. Mulţumim totodată colegilor de la Romalimenta pentru colaborarea avută pe parcursul anului 2014 în realizarea acţiunilor propuse”, a declarat domnul Alexandru Jurconi – preşedintele PROAGRO în cadrul şedinţei Consiliului de Export.

În continuare, atribuţiile executive în cadrul Consiliului de Export legate de promovarea produselor agro-alimentare, vor fi exercitate de Asociaţia pentru Promovarea Alimentului Românesc – APAR, membră a Federaţiei PRO AGRO.

View My Stats