Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iulie 23, 2024
Sunteți Aici Home » SOCIAL » „FÂNTÂNA DE LEAC” DE LA MĂNEŞTI! Jandarmii au reuşit să… lecuiască de mania furtului încă trei bărbaţi

„FÂNTÂNA DE LEAC” DE LA MĂNEŞTI! Jandarmii au reuşit să… lecuiască de mania furtului încă trei bărbaţi 

O patrulă din cadrul Jandarmeriei Dâmboviţa, care acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale pe raza localităţii Măneşti, sat Gheboieni, a depistat pe drumul forestier din localitate mai multe persoane suspecte care transportau conductă metalică, cu ajutorul unui atelaj hipo.

În urma verificărilor efectuate de către cadrele de jandarmerie, în zona indicată s-a stabilit Ruben C. în vârstă de 18 ani, Viorel P. în vârstă de 25 ani, Ionuţ G. în vârstă de 27 ani şi Florin Z. în vârstă de 28 ani au sustras o conductă în lungime de aproximativ 15 metri, dintr-un tronson de conductă metalică dezafectat care era folosit pentru transportul gazelor din localitatea Boteşti la Parcul Teiş. Persoanele intenţionau să transporte materialul feros, aflat în administrarea unei societăţi comerciale, la un centru de colectare a materialelor feroase, în vederea valorificării.

Jandarmii au întocmit persoanelor în cauză actele de constatare, acestea fiind susceptibile de săvârşirea infracţiunii de furt calificat, actele fiind înaintate structurilor abilitate pentru finalizarea cercetărilor.

View My Stats