Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iulie 23, 2024
Sunteți Aici Home » ÎNVĂŢĂMÂNT » ELEVII DE LA COLEGIUL ECONOMIC VOR FI MESAGERII JUDEŢULUI ÎN FRANŢA! Tinerii vor promova produsele tradiţionale româneşti

ELEVII DE LA COLEGIUL ECONOMIC VOR FI MESAGERII JUDEŢULUI ÎN FRANŢA! Tinerii vor promova produsele tradiţionale româneşti 

Elevii care studiază disciplina comerţ la Colegiul Economic „Ion Ghica” Târgovişte vor promova în Franţa produsele tradiţionale româneşti, ca urmare a unui proiect încheiat cu Institutul de Meserii din Hautes-Alpes. La rândul lor, tinerii francezi vor promova la noi produsele tradiţionale din ţara lor.

În cadrul parteneriatului, elevii implicaţi în acest demers vor merge fiecare într-un stagiu de pregătire de o săptămână pe teritoriul celuilalt stat.

Astăzi, tinerii care au avut această idee şi profesorii lor au fost primiţi de preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

„Acest proiect este important și pentru activitatea economică, dacă reușim să promovăm, și în România și în Franța, produsele celeilalte părți. Este important și din perspectiva cunoașterii reciproce, dar sper ca proiectul să fie baza unor relații comerciale, de asociere, de înfrățire. Consiliul Județean Dâmbovița este foarte interesat în atragerea de investitori, mai mari sau mai mici, din Franța”.

View My Stats