Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iulie 14, 2024
Sunteți Aici Home » SOCIAL » ELEVA NAŢIONALISTĂ DIN COVASNA, SUSŢINUTĂ ŞI LA TÂRGOVIŞTE! Iniţiativa a aparţinut tinerilor social-democraţi

ELEVA NAŢIONALISTĂ DIN COVASNA, SUSŢINUTĂ ŞI LA TÂRGOVIŞTE! Iniţiativa a aparţinut tinerilor social-democraţi 

30 de tineri social-democraţi au împărţit ieri, pe străzile din municipiul Târgovişte, flyere pe care era scris mesajul ¨Sustinem Sabina Elena si valorile nationale¨ la care am atasat tricolorul. Persoanele din Târgovişte au fost receptive la această cauză şi au arătat acelaşi respect ca şi tinerii PSD-işti faţă de valorile morale şi etnice.

Unii târgovişteni s-au alăturat acţiunii de susţinere, şi-au pus tricolorul în piept şi au împărţit flayere alături de tinerii iniţiatori ai campaniei.

Sabina, eleva din Covasna care a ”provocat incidente” în școala în care învață, potrivit presei de limbă maghiară și conducerii Inspectoratului Școlar Județean Covasna, pentru că a purtat o bentiță tricoloră în ziua de 15 martie a.c. va continua să poarte tricolorul la şcoală.

„Nu este normal ca un gest atât de simplu precum afișarea tricolorului să nască asemenea discuții și atitudini din partea presei de limbă maghiară, a profesorilor și a colegilor de la secția maghiară. Toată discuția asta este absolut inutilă. Dacă eram la Craiova sau la Iași și veneam la școală cu tricolorul nu mai zicea nimeni nimic. Dar pentru că sunt din Covasna nu pot să fac acest lucru fără să apară discuții”, a declarat Sabina pentru www.dantanasa.ro.

View My Stats