Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 19, 2024
Sunteți Aici Home » SPORT » Târgovişte, capitala sportului românesc în acest week-end!

Târgovişte, capitala sportului românesc în acest week-end! 

În acest week-end, oraşul Târgovişte va fi capitala sportului românesc, având în vedere că echipele feminine de volei şi baschet ale Clubului Sportiv Municipal vor juca semifinalele Campinatelor Naţionale, performanţă cu care nu se pot mândri foarte multe cluburi din ţară.

Înaintea acestor meciuri importante, primarul interimar al municipiului Târgovişte – Cristian Stan a dorit să detensioneze situaţia de la Club, astfel încât fetele să poată juca la capacitate maximă. Edilul a concluzionat că vâlva apărută după şedinţa în care consilierii târgovişteni au aprobat bugetul pentru CSM, reducând fondurile, a fost cauzată doar de lipsa de comunicare, iar acum lucrurile se vor aşeza pe un făgaş normal, având în vedere că, în doar 10 zile, s-au semnat ordine de plată în sumă de 1,2 milioane de lei.

După modelul instituit de fostul primar Gabriel Boriga, actualul edil le-a cerut astăzi târgoviştenilor să vină, sâmbătă (de la ora 17:00 – volei) şi duminică (de la ora 16:30 – volei şi 19:30 – baschet), la Sala Polivalentă din Târgovişte şi să susţină echipele de volei şi baschet ale CSM.

„Şi eu voi participa la cât mai multe evenimente sportive. Aştept din partea celor două echipe dăruire, angajament, implicare şi ataşament faţă de culorile clubului”, a spus Cristian Stan.

La rândul său, viceprimarul Cosmin Bozieru a lăudat performanţa echipei de volei, care a reuşit pentru prima dată în istoria clubului să joace o semifinală de campionat naţional, iar fetelor de la baschet le-a spus că aşteaptă un nou titlu.

conferinta sport 2Antrenorii celor două echipe, Dan Fleşeriu (baschet) şi Dragan Nesic (volei), şi-au exprimat convingerea că fetele vor da tot ce au mai bun pe teren, iar dacă şi târgoviştenii vor veni să le încurajeze, atunci ar fi ca şi cum ar juca împotriva adversarelor de la Icim Arad şi Ştiinţa Bacău cu un jucător în plus.

Conferinţa de presă s-a tensionat în momentul în care gazetarii au întrebat dacă Primăria Târgovişte va asigura finanţarea necesară pentru participarea în cupele europene, dacă cele două echipe ar reuşi să câştige Campionatele Naţionale.

„Discuţia, la acest moment, este una prematură. Vom lua o decizie în funcţie de nevoile Târgoviştei la acel moment. Vom stimula performanţa, dar discuţia o vom face în cadru organizat”, a explicat primarul interimar Cristian Stan.

Edilul şi-a arătat pe faţă iritarea atunci când unul dintre jurnalişti a insistat asupra răspunsului, punctând că nu este unul motivant pentru componentele celor două echipe, însă, până la urmă, spiritele s-au calmat.

View My Stats