Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, aprilie 12, 2024
Sunteți Aici Home » SOCIAL » Doi liceeni dâmboviţeni, bancheri pe perioada vacanţei de vară

Doi liceeni dâmboviţeni, bancheri pe perioada vacanţei de vară 

Programul, derulat pe parcursul a două luni, oferă prima experienţă de lucru şi noţiuni fundamentale financiar – bancare pentru 50 de elevi de liceu din 32 de oraşe, între care doi elevi dâmboviţeni: Adi Tonea, din Băleni Sârbi, şi Dragoş Safta, din Gheboieni.

Competitia a fost derulata la nivel national si s-a adresat elevilor de liceu cu varsta intre 16 si 18 ani. Pe parcursul unei luni, elevii au raspuns la intrebari pe teme de educatie financiar – bancara pe pagina de Facebook a BCR (www.facebook.com/BCRRomania), iar cele mai bune raspunsuri au fost premiate cu dispozitive de citire a cartilor digitale (e-readers).

In a doua etapa a competitiei, 350 de elevi din 171 de localitati au venit cu propuneri pentru o  campanie cu tema „Portofel versus card: cum iti convingi colegii sa-si primeasca alocatia pe card”. 
 
Cei 50 de elevi selectati au castigat un stagiu de practica platit, de 4 ore pe zi, timp de doua luni, intr-o sucursala BCR din orasul lor pentru a se familiariza cu cerintele unui loc de munca si a invata prin practica notiuni de educatie financiar – bancara.

„Tinerii din cadrul programului „Summer Job in BCR” au oportunitatea de a se familiariza cu notiuni fundamentale financiar-bancare si, la fel de important, de a lua contact in premiera cu rigorile unui job in interiorul unei companii. Daca vreti, putem spune ca la sfarsitul stagiului participantii vor fi promovat „bacalaureatul in finante banci la BCR”. Ne mandrim cu ei, toti sunt extraordinari, speram ca acest program sa fie pentru ei primul pas intr-o viitoare cariera de succes, cine stie poate chiar in cadrul Bancii Comerciale Romane”, a declarat Ionut Duna, Manager Segment Tineri in cadrul BCR.

View My Stats