Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 19, 2024
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DEPUTAT: Primăria trebuia să apere interesele greviştilor de la COS Târgovişte!

DEPUTAT: Primăria trebuia să apere interesele greviştilor de la COS Târgovişte! 

Deputatul PNL Cezar Preda a aruncat câteva săgeţi spre edilul Târgoviştei, Cristian Daniel Stan, pe care îl acuză de indiferenţă, pentru că nu a intervenit obiectiv, conform pârghiilor oferite de lege, în litigiul apărut între sindicaliştii de la Combinatul de Oţeluri Speciale şi patronat în ziua desfăşurării mitingului din faţa unităţii economice.

În opinia demnitarului liberal, primarul trebuia să intervină de urgenţă pentru ca spaţiul de manifestare din faţa combinatului, blocat de patronat cu autocamioane de mare tonaj, să fie eliberat în perioada pentru care administraţia publică a emis autorizaţie de desfăşurare a protestului.

„Cum este posibil ca primăria să dea aprobare pentru un miting, într-un perimetru public, iar patronatul să ocupe acest spaţiu cu maşini de mare gabarit? Primarul municipiului Târgovişte trebuia să ia măsuri imediat. Eu cred că aici a greşit foarte tare şi, până la urmă, oamenii trebuie să vadă că domnia sa s-a pus în slujba patronatului. Trebuia să ia măsuri să elibereze locul şi mitingul aprobat trebuia să se desfăşoare în condiţii optime şi în deplină securitate”, a precizat Cezar Preda.

În ceea ce priveşte soarta COS Târgovişte, deputatul PNL de Dâmboviţa, metalurgist de profesie, este sceptic că se va mai putea face ceva.

„Cred că intenţia patron atului este falimentul. După părerea mea, nu mai există nicio şansă pentru COS Târgovişte. Nu este caz singular în ţară”, a declarat Cezar Preda.

View My Stats