Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 19, 2024
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DECIZIE: Primăria Târgovişte dă pe mâna procurorilor constructorul şoselei de centură!

DECIZIE: Primăria Târgovişte dă pe mâna procurorilor constructorul şoselei de centură! 

Târgoviştenii nu vor vedea şoseaua de centură terminată anul acesta! Firma care a câştigat licitaţia nu poate duce la capăt angajamentul asumat. Autorităţile locale au decis să rezilieze contractul în maximum două săptâmâni şi să pornească o altă procedură de licitaţie, asfel încât, până la data de 1 august 2016, să avem şosea de centură modernă la Târgovişte.

Cristian Daniel Stan, primarul interimar al municipiului, a spus că societatea constructoare nu a prezentat până acum nicio situaţie de lucrări. Edilul are de gând să înainteze şi o plângere penală împotriva firmei care trebuia să lucreze la centura Târgoviştei.

„Toate prejudiuciile pe care administraţia le va înregistra vor fi recuperate de la constructor”, precizează Cristian Stan.

Blocarea şantierului pe şoseaua de centură s-a datorat şi declaraţiilor false date de constructor, prin care administraţia publică locală a fost indusă în eroare.

„La momentul în care a participat la licitaţie, firma trebuia să aibă capital de lucru de 20 de milioane de lei pe care se pare că nu le are, dar a venit în schimb să ceară un avans pe care Primăria Târgovişte nu l-a putut acorda pentru că nu există garanţia că acele sume de bani vor fi utilizate pentru acest proiect”, a spus Cristian Daniel Stan.

View My Stats