Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 19, 2024
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DECIZIE: Deputatul Cezar Preda va înfiinţa un grup creştin-democrat în cadrul PNL!

DECIZIE: Deputatul Cezar Preda va înfiinţa un grup creştin-democrat în cadrul PNL! 

Deputatul liberal Cezar Preda consideră că în PNL se duce în momentul de faţă o luptă pentru eliminarea membrilor care provin din PDL. Preda a dezvăluit presei faptul că, de sărbători, intenţionează să-şi facă un cadou politic. Liberalul provenit din PDL, care nu se consideră un nepot al lui Brătianu şi care spune că nu poate fi judecat că nu merge cu lumânări la cavoul familiei Brătianu de la Florica, vrea să înfiinţeze un grup politic în cadrul PNL.

„Îl voi numi Grupul creştin-democrat, grupul conservator. Eu nu sunt de doctrină liberală, eu activez în Partidul Popular European, eu nu pot să-i mint şi pe ei. Eu nu sunt un liberal pur sânge. La mine valorile sunt biserica, familia, autoritatea locală, economia socială prin solidaritate socială. Asta este doctrina mea şi în interiorul PNL nimeni nu are voie să mi-o ia. Am să văd câţi din PNL vor veni în grupul conservator. Câţi sunt creştin-democraţi în PNL. Trebuie să terminăm odată cu această răfuială, în care toţi foştii PDL-işti sunt aruncaţi afară. Dacă nimeni nu a ridicat steagul până acum, am să-l ridic eu”, a spus Cezar Preda – deputat PNL de Dâmboviţa.

View My Stats