Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iulie 14, 2024
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DE RÂS! Vezi cum îşi motivează primarul din Pietrari cererea de a fi schimbat viceprimarul!

DE RÂS! Vezi cum îşi motivează primarul din Pietrari cererea de a fi schimbat viceprimarul! 

Primarul comunei Pietrari, judeţul Dâmboviţa – Cornel Coman vrea alt viceprimar! Până aici, nimic de obiectat. Ăsta este jocul democraţiei. Dacă nu mai poţi lucra cu un om, ceri Consiliului Local să desemneze altul. De râs este însă modul în care alesul de la Pietrari a găsit de cuviinţă să-şi explice solicitarea. Citind expunerea de motive la proiectul de hotărâre privind schimbarea din funcţia de viceprimar al comunei Pietrari a domnului Neacşu Gheorghe, te umflă râsul.

Comicul situaţiei se schimbă rapid în tragedie, când te gândeşti că un primar la al doilea mandat nu ştie să întocmească, după lege, o banală expunere de motive care să susţină un proiect de hotărâre.

Explicaţii de genul „Cum poţi răspunde unor cetăţeni atunci când te întreabă unde e primarul «Nu ştiu, nu am dormit cu el azi-noapte»” sau „Cum poţi să fii întrebat de firmele care lucrează pe raza comunei Pietrari şi să răspunzi «Nu ştiu, neică, sunt afacerile primarului»” nu aveau ce să caute într-o expunere de motive la un proiect de hotărâre!

CITEŞTE EXPUNEREA DE MOTIVE AICI!

View My Stats