Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 19, 2024
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DE LUNI, ÎN TOATE ȘCOLILE DIN TÂRGOVIȘTE SE VA AFLA UN AGENT DE PAZĂ DE LA MUNICIPAL SECURITY

DE LUNI, ÎN TOATE ȘCOLILE DIN TÂRGOVIȘTE SE VA AFLA UN AGENT DE PAZĂ DE LA MUNICIPAL SECURITY 

Primarul Gabriel Boriga se întâlnește astăzi, de la ora 14:00, cu directorii unităților de învățământ din oraș și cu conducerea Inspectoratului Școlar și cea a Municipal Security, firma de pază cu acționar majoritar Consiliul Local Târgoviște.

Discuțiile se vor axa pe siguranța elevilor și planul de pază, întrucât, de luni, 11 martie, cu aprobarea Consiliului Local, toate unitățile de învățământ din Târgoviște se vor afla sub supravegherea agenților de pază de la Municipal Security.

Asta nu înseamnă că în preajma școlilor nu vor patrula și polițiștii locali, polițiștii de la Municipiu sau jandarmii, după cum a fost încheiat protocolul de colaborare între aceste instituții.

Reamintim cititorilor noștri că în urmă cu două săptămâni un elev de 15 ani de la Colegiul Economic din Târgoviște și-a pierdut viața după ce a fost înjunghiat în gât în drumul spre școală, practic, la nici 300 de metri de poarta liceului.

Din păcate, în unitățile de învățământ din oraș se pătrunde încă destul de ușor, acesta fiind și motivul pentru care primarul Gabriel Boriga a cerut aleșilor locali să aprobe proiectul de hotărâre privind întărirea pazei cu câte un agent profesionist de la Municipal Security.

View My Stats