Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iulie 14, 2024
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Victorioşii au obţinut şase premii la Festivalul Internaţional „Gala Melody Star”

DÂMBOVIŢA: Victorioşii au obţinut şase premii la Festivalul Internaţional „Gala Melody Star” 

Componenţii Grupului Naţional „Clubul Victorioşilor” au impresionat la maximum juriul Festivalului Internaţional „Gala Melody Star”, desfăşurat sâmbătă – 7 februarie în sala de spectacole a Colegiului Național „Dinu Lipati” din Bucureşti, şi au urcat pe podium de şase ori! Copiii pregătiţi de Viorica şi Victor Mihalache au obţinut un premiu I şi două premii speciale (Selena Bobeică), un premiu II (Alexandra Ciucu) şi două premii III (Elena Molea şi Roxana Clopotaru).

În luna ianuarie, victorioşii şi-au adjudecat patru premii şi la Festivalul Naţional „Ocrotiţi de Eminescu”, organizat la Blaj: un loc III la creație gimnaziu, prin Florentina Păun şi un loc III, un premiu special din partea Consiliului Local Blaj, la creație liceu, şi premiul I la recitare, prin Roxana Clopotaru.

De asemenea, în toată această perioadă, nu au lipsit emisiunile de televiziune. În plus, copiii au continuat filmările pentru serialul „Căzuţi din cer”. În acest moment, pregătesc un mini-festival Grigore Vieru şi repetă de zor pentru a putea onora cu succes, în lunile următoare, invitaţiile de a participa la festivaluri din România, Bulgaria, Ucraina şi Belarus.

victoriosi 2 victoriosi 3

View My Stats