Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iunie 15, 2024
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Un bărbat din Poiana a fost înţepat în piept cu cuţitul de un văr!

DÂMBOVIŢA: Un bărbat din Poiana a fost înţepat în piept cu cuţitul de un văr! 

Un tânăr de 30 de ani din comuna Poiana, judeţul Dâmboviţa, tată a doi copii, a ajuns înjunghiat în piept la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte. În prima fază, bărbatul a fost internat la terapie intensivă, ulterior fiind transferat în secţia de chirurgie toracică. Medicii au reuşit să-l stabilizeze, viaţa nemaifiindu-i pusă în pericol. Cu toate acestea, tânărul va fi trimis la Bucureşti pentru investigaţii amănunţite.

Nicolae Pană a ajuns la spital în urma unui scandal declanşat între el şi un văr al său. Spun membrii familiei că se aflau la un grătar, în curtea unui vecin. Se întâmpla sâmbătă, în jurul orei 17:00. Pe fondul consumului exagerat de băuturi alcoolice, încet-încet, spiritele s-au încins.

Între cei doi veri a început cearta care a degenerat, câteva ore mai târziu, în lovituri şi alte violenţe. Agresorul l-ar fi culcat la pământ pe Nicolae, aplicându-i o lovitură în piept cu un cuţit sau cu un briceag. Marian, un alt văr care era de faţă, spune că a sărit rapid să-l scape pe cel pus la pământ, fiindu-i frică să nu fie omorît.

„Eu am văzut când i-a băgat cuţitul, destul de perfect. L-a pus jos şi i-a dat cu el, a întors cuţitul şi i-a mai dat vreo doi-trei pumni în piept. Eu am început să ţip. Aoleu, l-a tăiat pe Piele! L-a tăiat pe Piele! M-am repezit să-i fac vânt, că stătea pe el şi dădea încontinuu. I-am făcut vânt, după care a fugit în casă. A avut noroc că nu a dat cu cuţiutul decât o singură dată”, povesteşte Marian Pană – martor la nefericitul eveniment.

Lucrurile nu s-au oprit aici. Agresorul s-a dus acasă, a luat o casma, s-a întors şi l-a lovit în cap şi pe Marian.

injunghiat poiana 1

„A intrat şi peste copiii mei în casă, a spart geamurile, a fărâmat tot”.

Oamenii se miră de ce nu s-a luat nicio măsură împotriva vărului violent, mai ales că îi ameninţă permanent cu moartea.

„Ne este frică să mai stăm cu el în curte, tot timpul ne ameninţă. Nu ştim ce să mai facem”.

În acest caz, Poliţia efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri şi alte violenţe. Tânărul înţepat în piept cu un cuţit a primit 6-7 zile de îngrijiri medicale, deşi se simte rău, iar mâine va fi trimis la Bucureşti pentru investigaţii suplimentare.

Împotriva agresorului nu s-a luat până în momentul de faţă nicio măsură legală. Încă se adună probe.

View My Stats