Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iulie 14, 2024
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIȚA: Ședința CJD convocată de PNL nu s-a ținut! Unii aliați independenți n-au mai venit!

DÂMBOVIȚA: Ședința CJD convocată de PNL nu s-a ținut! Unii aliați independenți n-au mai venit! 

Ședința extraodinară a Consiliului Județean Dâmbovița convocată pentru această seară de către consilierii PNL și o parte a independenților nu a avut loc din lipsă de cvorum! Practic, doi dintre aliații independenți care au semnat convocatorul nu s-au mai prezentat. Este vorba despre Vasile Moise, zis Deju, de la Partida Romilor, și despre Marius Lupoiu – fost PSD. Au participat Florin Antoniu şi Mihăiţă Moldoveanu şi 15 consilieri PNL. În total, 17 aleşi. Ca să se întrunească cvorumul, era necesar să fie prezenţi 18 consilieri.

În cadrul ședinței din această seară ar fi trebuit să fie ales un nou vicepreședinte al Consiliului Județean, după ce Ioan Marinescu a fost numit prefect. Favorit pentru ocuparea acestei funcţii era Florin Antoniu, fost PPDD. Deocamdată, n-a fost să fie!

Vineri – 19 decembrie ar trebui să aibă loc ședința ordianră a Consiliului Județean, convocată de președintele Adrian Țuțuianu. Pe ordinea de zi a fost trecut și proiectul privind alegerea vicepreședintelui. Rămâne de văzut dacă și această ședință va avea loc. PNL-știi, prin vocea consilierului Jean Popescu, s-au arătat sceptici, având în vedere că ordinea de zi a fost publicată pe site-ul instituției abia în această seară, în jurul orei 17:30.

consiliul judetean dec 2014 - 1

View My Stats