Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 19, 2024
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Răfuială cu împuşcături în parcarea din faţa magazinului Kaufland din Târgovişte!

DÂMBOVIŢA: Răfuială cu împuşcături în parcarea din faţa magazinului Kaufland din Târgovişte! 

Cumpărătorii de seară au tras o spaimă cumplită când au ieşit din magazin şi au auzit focuri de armă! Au văzut apoi mai mulţi tineri care au rupt-o la fugă printre rafturi, ba chiar ar fi aruncat unii în alţii cu cutii de conserve. La faţa locului, au apărut rapid numeroase forţe de intervenţie: poliţişti, mascaţi, jandarmi şi poliţişti locali. Indivizii au fost prinşi rapid şi dau declaraţii în faţa oamenilor legii.

Se pare că scandalul ar fi pornit de la o fată, iar combatanţi ar fi patru băieţi, practic două perechi de fraţi. Într-adevăr, la un moment dat, s-a făcut uz de armă, este vorba despre un pistol Airsoft. Nimeni nu a fost rănit. Martorii spun că în conflict ar fi implicate de fapt mai multe persoane. Zona a fost curăţată rapid, în parcare rămânând doar un echipaj de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Locale Târgovişte.

UPDATE: Comunicat IPJ Dâmboviţa

Astăzi, 19 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au fost sesizaţi că pe raza localităţii a avut loc un conflict spontan.

În scurt timp, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului constatând că între 4 persoane cu vârste cuprinse între 20 şi 28 de ani ar fi avut loc o altercaţie pe fondul unor discuţii în contradictoriu.

Totodată, se pare că unul dintre tineri ar fi avut asupra sa un pistol de tip airsoft.

În urma altercaţiei, nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Cei în cauză au fost conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Târgovişte pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.

View My Stats